Bets10 Mobil - TıklaBets10 Mobil Adresine Giriş hiç bu kadar kolay olmadı.

Bets10 PayKwik

Bets10 PayKwik – Betsson PayKwik

Yazı İçindeki Önemli Ayrıntılar

Bets10 PayKwik

Bets10 PayKwik diğer ödeme yöntemlerinden birisi olan Bets10 Paykasa gibi betsson paykwik’ te bir ön ödemeli karttır. Paykwik ile bir çok websitesinden alışveriş yapabilir, dilediğiniz gibi gönlünüzce en güvenli bir şekilde ödemeler gerçekleştirebilirsiniz. Paykwik kartını uluslarası alanda bir çok websiteleri kabul etmektedir. Sende en güvenli yolu seçmek istiyorsan bets10 paykwik kartını aklından çıkarmayacaksın !


Bets10 PayKwik Nedir ?

Daha öncede belirtmiş olduğumuz gibi bir ön ödemeli hesap kartıdır. Satıcı websitelerinden kredi kartı veya banka havalesi yöntemi ile ödeme yapıp paykwik satış kodlarını ( pin ) alabilirsiniz. Çok kolay ve çok basittir. Parayı yatırdığınızda size kod verirler. Artık bu kod numarası ile gönül rahatlığıyla paykwik kabul eden bir çok siteden güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Bets10 için ise hesabınıza girip ödeme yöntemlerinden paykwik bölümünü seçiyoruz. Sonra elinizdeki kodu ekrana yazıyor ve tamam diyoruz. Tebrik ederiz. Artık betsson hesabınıza paykwik ile para yatırma işlemini başarıyla gerçekleştirdiniz.

Bets10 PayKwik Kart Bonus

Bets10 PayKwik Bonus

Çok ayrıntıya girmeden bir iki kurala sadece değinmek istiyoruz. PayKwik ile yatırmış olduğunuz tutarın %10′ u bonus olarak size geri gelmektedir. Sende hesabına betsson paykwik ile para yatırabilir yüzde 10 bonus kazanabilirsiniz.

Önemli:

  • Bets10′ nda yalnızca EURO kurundaki PayKwik kodları geçerlidir.
  • 11 Kasım 2015’ten 31 Aralık 2015 saat 23:59’a kadar Paykasa ve Paykwik
    ile yaptığınız her para yatırma işleminizde %10 Bonus kazanırsınız.

Diyor ve ekliyoruz. Her zaman en yeniler 13bets10‘ ndadır.